Den nye tids børn

Den nye tids børn

Fælles for alle børn der bliver født nu, og er kommet til verden i de seneste år  er, at de har et potentiale for, at have en stærk multidimensionel bevidsthed. Det kommer til udtryk igennem deres opdragelse, hvor de viser os, at være autentiske og leve i overensstemmelse med deres højere selvs bestemmelse. Det betyder, at ting man engang gjorde ”fordi sådan var det bare”, fordi det var en ”pligt” eller fordi det var en ”tradition” udfordres af den nye tids børn.

Disse væremåder er kulturelt opbyggede regler, som dikterer normen i et samfund. Disse normer opstod ofte som symboler på magt, og er stadig en stor indikator for hierarki og status.

Dette mønster er ved at blive brudt, og det kommer til at gå hurtigere end vi tror. Den nye tids børn begyndte, stille og roligt, at ankomme, for 25-35 år siden, og er nu ved at være voksne. De børn der kommer nu, er helt betingede af den nye tids bevidsthed. Det vil kunne ses på den verden vi lever i, at der begynder at ske en ændring. Gamle forestillinger falder til fordel for nye, og det bliver mangedoblet, om ganske få år, når mængden af den nye tids børn bliver en næsten fuldtallig, voksen befolkning.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side