Hvem er de?

For dig, som ikke kender begrebet: Den nye tids børn

Hidtil har vi set den nye tids børn som ”specielle”  børn, som måske har haft særlige behov. Antallet af dem har ikke været så stort, som det er ved at blive, og derfor har man set på dem som værende uden for normen. Man har forsøgt at kategorisere   dem, for bedre at kunne forstå dem.  

Tilnavnet “Ingigobørn”, er efterhånden velkendt, og stammer fra den indigofarvede aura man så, hos de første børn. Det er en meget lineær tilgang at”sætte ting i kasser”, og det har hidtil været en måde, at kunne kommunikere om dem på. Mange har fået diagnoser som A.D.H.D. eller autisme, og er blevet betraget som patienter, med mentale problemer. Nu kan vi dog begynde at anskue børnene som en ny fælles bevidsthed på jorden.

For dem, hvor begrebet er nyt, kan man med fordel lave en opdeling, for en bedre forståelse af den nye tids børn. Her er nogle eksempler på, nogle af de attributter den nye tids børn evt. vil kunne genkendes på:

- Katalysatorer

- Humanister

- Kunstnere

- Konceptualister

Disse typer har mange hidtil brugt som kategorisering, men det skal her ses som en vejledning til nybegyndere. Mange at den nye tids børn og unge kan have attributter fra flere at typerne, da der er lige så mange typer, som der er mennesker. Disse kategorier er også lavet i den gamle tid, så nogle voksne, vil kunne genkende sig selv i dem. Ingen ved dog helt, hvad de for nyligt ankomne børns, egenskaber er, da de skal være tilstede i ens egen vibration, før man rigtigt kan forstå dem. Her kan komme mange overraskelser!  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side