Katalysatorer

Katalysatorer

Disse børn kan udsende en autoritær energi, og det kan gøre nogle bange for at være sammen med dem. Nogle vil stemple dem som ”underlige” eller ”tossede”, og flere er blevet diagnosticerede med a.d.h.d.. Det er katalysatorens livsformål at oplyse mennesker med en lavere bevidsthed, om at vi kan være frie, og vælge med hjertet. Det kan give dem mange udfordringer. Det er dog ikke meningen, at den slags børn udelukkende skal gemme sig i grupper med andre af samme slags. Derfor har de hidtil været spredt ud over hele samfundet. Katalysatorerne bliver flere og flere, og på et tidspunkt vil man se, at man ikke kan diagnosticere og medicinere alle børnene. Når verden vågner op for det, er det os fra den gamle tid, der begynder at ændre sig, og så kommer alt til at se anderledes ud. Det betyder, at vi vil se flere og flere bølger af transformerende tiltag blandt de unge katalysatorer. 

Katalysatorer kan godt føle, at ingen forstår dem, men de er så sikre i deres  sag, at de bare venter på, at verden ser, at de har ret. De er udstyret med en god portion tålmodighed, og når de bliver vrede, er det sjældent, men det kan virke eksplosivt. Det kommer som regel ofte pga. frustrationen over, at andre ikke kan se sig selv, med den samme dybde som Katalysatoren kan.

Der er mekanismer tilstede som gør, at dette slags barn oplever så mange energier omkring et menneske, at det hurtigt fornemmer årsagen til det menneskes væremåde. Det kan virke grænseoverskridende på andre, at barnet ser lige igennem dem.

De er meget idérige, og deres idéer passer som regel ikke ind i normen. De fremlægger ofte fremtidens idéer, som mange ikke forstår, fordi de er længe før deres tid. Det kan resultere i, enten at folk trækker sig fra dem, eller at folk med en lidt højere bevidsthed drages til dem. Katalysatorenes tale kan frembringe angst hos nogle, imens andre vil interessere sig for deres holdninger, og andre igen vil mærke sandheden runge i deres hjerter. 


Her er et eksempel på en dreng som er katalysator.


https://www.youtube.com/watch?v=6Hzt7CI9ZxI




Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side