Humanister

Humanister

Kommunikation er humanisternes nøgleord. De elsker den familiære energi, der er i grupper, og finder ofte på mange aktiviteter sammen med venner. De har ofte et stort netværk af venner og bekendte, som de elsker at være sammen med. De formår at tale med alle, og elsker at føre andre sammen.

De benytter internettet og mobiltelefoner ivrigt, som et værktøj til kommunikation. De går op i deres arbejde, som ofte indebærer en del networking. De elsker at underholde, og giver meget til andre.  

Børnene kan være så udadvendte, at det kan bekymre deres forældre. Deres veludviklede sociale evner får dem til at virke umiddelbare og trygge blandt mennesker de slet ikke kender. De begår sig blandt voksne som om, at de selv er voksne, og taler ivrigt med dem, om alt imellem himmel og jord.

Humanister er i stand til, hurtigt, at opfatte andres tanker, ønsker og behov. De er fysisk aktive, og sidder sjældent stille. Deres energi er let, og de er sjove at være sammen med.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side