Kunstnere

Kunstnere

Kunstnerene er meget talentfulde mennesker. Den nye tids kunstnerbørn dukker bla. ofte op i talentshows på TV. De har en udstråling som gør, at man nærmest ikke kan tage sine øjne fra dem. Deres tro på sig selv, er tryllebindende, og deres talent nærmest uvirkeligt. 

Deres evner kan spænde vidt, og ofte har de mange talenter. Der er her tale om alle former for kunst, og vi har i fortiden oplevet enkelte ”vidundere” indenfor kunst, som man virkelig lagde mærke til. Nu bliver der flere og flere af dem.  

Disse kunstnere bliver ikke alle berømte, men personlighederne er meget ens. De er ofte meget påståelige, da de er så sikre på deres evner, at de ”vil have det på deres måde”. Deres opgave er, til dels, at fortælle verden at ”de gamle” rettelinier for, hvad der er ”god kunst” ikke længere gælder. Alt er tilladt, og det er processen, der er vigtig. De har det bedst, når de skaber noget kunstnerisk, og denne process er mediterende og healende for dem. I kunsten er de hjemme.

Disse mennesker kan godt virke besværlige for andre, på grund at deres stærke vilje. De vil selv vælge, og det skal være det helt rigtige for dem. De føler sjældent, at de gør noget galt, men kan godt blive usikre overfor deres publikum, indtil at de er overbeviste om deres eget værd. De er gode til at manipulere med andre, for at få det, som de vil have det.

De er drømmere, og elsker deres indre skabende processer. De er gode til at performe, og kan røre andre med deres budskaber. De er her, til dels, for at lære andre, at alt er muligt!

Her er et smukt eksempel på, hvordan en kunstner kan udvikle sig, når kreativiteten får lov af leve frit:

http://http://www.dennyetidsborn.dk/77238605


http://https://www.youtube.com/watch?v=rmm-0-Rdxo8Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side