Konceptualister

Konceptualister

Disse mennesker er meget optagede  af alt indenfor teknologi, mekanik, forskning og videnskab. De er   opfindere, og bidrager til verdens stormende videnskabelige udvikling bag forhænget. De er, som regel, ikke så optagede at det sociale, og er glade for at være alene. Her finder de ro til at lave deres projekter, og denne energi passer dem bedst. De ser det som deres job at udvikle nye koncepter, men påtager sig ikke opgaven at publicere dem. Det lader de være op til humanisterne. 

Et stabilt liv, med ro giver dem mulighed for at tænke og udvikle deres metoder. Derfor ønsker de at arbejde alene medmindre, at andre bidrager positivt til deres projekt. De går meget op i timingen, og ønsker helst ikke at blive forstyrret i deres arbejde.

Konceptualister er ikke særligt aktive mennesker. De sidder ofte stille pga. af deres arbejde. Dog er det godt for dem at dyrke sport, så de kan bevare et godt helbred og få nogle sociale kompetencer. På den måde kan de opretholde balancen. Børn skal måske hjælpes lidt på vej med dette af deres forældre, men det skal altid foregå på deres præmisser.

Mange konceptualister udvikler sig til at blive computergenier, læger, videnskabsfolk og dygtige ingenører. Deres utrolige videnskabelige og teknologiske viden vil ændre verden og bringe os, ind i et helt nyt paradigme.Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side