Hvorfor er de her?

Den galaktiske udligning

Mennesket er en del af universet, og  påvirkes af dets bevægelser. På samme måde som når månen trækker havet frem og tilbage, ved ebbe og flod, og jordens magnetisme og tyngdekraft holder os fast på jordens overflade. Når planeter flytter sig, har det en direkte indflydelse på alle naturens bevægelser. Dette gælder ikke bare træernes blade, der blæser i vinden, men også den vigtige del af naturen der hedder den menneskelige bevidsthed. 
Ja, vi glemmer ofte at vores tanker og følelser er natur, men i denne nye tid, vil mennesket begynde at forstå sin egen sammenhæng, ikke bare med naturen, men med hele universet.

”Den nye tid” er et begreb, der kan samles i en forklaringsramme, som har med universet at gøre. Rent praktisk vil der ske en udligning imellem december solstice solen og galaksens midtpunkt. Dette ”vindue” skaber en åbning for, at jordens vibration kan stige fra 3. til 5. dimension. 

Samtidig rykker jordens Kundalini sig. Det er en energi i overfladen af jorden, som før var opdelt i en sydlig feminin halvdel og en nordlig maskulin halvdel. Den maskuline energi i norden har til dels været årsag til, at de fleste krige på jorden, blev udkæmpet nord for ækvator. Læg mærke til, at mange af krigene syd for ækvator blev påbegyndt af folk fra norden. Nu har jordens energipoler skiftet plads, og det betyder at mennesker i den nordlige del af verden, i højere grad vil føle en blødere tilgang til livet. Der er positive og negative ting ved både den maskuline og feminine energi, men dette skift vil skabe en større balance på hele kloden, imellem maskulint og feminint. Dette galaktiske ”vindue” varer i 36 år, og midten at denne periode finder sted d. 21.12.12.  

Billedet er fra: http://emergent-culture.com

Denne vibrationelle stigning har været kendt i årtusinder, og har derfor været en stor del af dette og de tidligere århundredes historie, set fra et åndeligt synspunkt. Det vil sige, at jorden er blevet gjort klar til dette skift, i form af at den menneskelige bevidsthed ganske stille og roligt er øget.   

Mennesket består af et højere selv, hvorudfra en del kommer hertil, for at leve og lære på jorden. Denne del er vores sjælsbevidsthed, som bor i en kropsbevidsthed (kroppen). Denne sjælsbevidshed har en række potentialer, som kan udvikle sig imens, vi er på jorden. Disse potentialer, har vi selv lagt ud, for at kunne hjælpe jordens frekvens med at stige. På trods af, at vi alle har den frie vilje, her på jorden, er der nu sket det, at missionen er lykkedes! Jordens poler er skiftet og vibrationen er steget. Som altid når man siger farvel til noget gammelt og goddag til noget nyt, kræver det, at vi alle, hver især, har mærket udfordringen ved, at skulle sige farvel til noget gammelkendt. Vi har skulle give slip på gamle energier, der ikke længere findes i os, fordi de ikke hører til, eller kan eksistere i den nye vibration. Det har været, og er stadig, hårdt for mange, men belønningen er stor. Den nye tid vil skabe fælleskaber, som vi aldrig har set før, og vi vil opleve kærlighed stærkere end nogensinde.

Billedet er fra: http://joy-hooponopono.blogspot.com/2011/09/merecimiento-y-abundancia-por-krion.html

Den nye tids børn har deres egenskaber, fordi det nu er muligt, at leve på jorden med en langt højere vibration end tidligere. Det arbejde, som de gamle sjæle har lagt ud for dem, samt den universelle udligning, har gjort, at det høje vibrationsniveau i børnene, kan være lykkeligt til stede på jorden. Børnene er her, for at vippe vægten så lyset vinder frem for mørket, som jorden alt for længe har været præget af. Lyset er medfølende kærlighed og interdimensionel forståelse for andre, som kommer fra det udgangspunkt, at vi alle er ét.

Når du selv vælger at tage fra jorden, vil også du komme tilbage som et barn i en nye tid, og din jordiske vibration vil måske være endnu højere end den, vi ser hos børnene i dag. På det tidspunkt, vil du blive vidne til en forandret verden, hvor der er fred på jorden.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side