Forældrene

Forgængere til den nye tids børn

Den nye tids børn begyndte at komme hertil for snart 30 år siden. Deres forældre er af mange forskellige vibrationsniveauer. Hvis denne hjemmeside runger af sandhed for dig, er det sandsynligt, at du selv er en gammel sjæl. De gamle sjæle udgør under 1% af jordens befolkning, og er bla. begyndt selv, at bringe den nye tids børn/børnebørn til verden. Den nye tids børn har en meget høj energi, og bruger støtten fra deres forældre til at oplyse verden endnu mere. Er du selv en gammel sjæl, vil du få lettere ved at forstå disse nye børn, hvis du tillader det. 

Forældre til den nye tids børn (gammel sjæl eller ej) er, lige nu, i fuld gang  med at slippe den gamle tids energi. Da det var vores opgave, at være de første i den nye række, har vi haft meget tungere energier at arbejde med. Vores børn er derfor en stor hjælp til at støtte op om vores afslutning med det gamle, og en god inspiration til at vise os den nye tids levemåder. 

Bedsteforældrene til den nye tids børn vil  som regel reagere positivt på børnene, hvis de er opdraget med respekt. I så fald udvikler børnene sig nemlig til engle på jorden.  

De vil elske dem, næsten højere end deres egne børn. Hvis deres forældre derimod har svært ved at opdrage børn af den nye tid, kan det skabe stor bekymring hos bedsteforældre, der er vandt til, at afvigende adfærdsmønstre skal diagnosticeres. Det kan gå hen og skabe forviklinger imellem forældre og bedsteforældre, og opdragelsesmetoder vil blive omdiskuterede. Det kan skabe stor skyld og frustration hos begge parter, og ikke mindst hos børnene, som inddirekte får skylden.  

Forældrene hænger måske fast i gamle livsmønstre med bedsteforældrene, men disse overføres ikke nødvendigvis til den nye tids børn. Børnene har en helt anden styrke end deres forældre. Samtidig udvikler forældrenes bevidsthed sig hastigt, og når vores DNA ændres, ændrer DNA'en sig også i vores efterkommere, uanset hvor gamle de er.  

I dette skal vi huske, at bedsteforældrene  til de gamle sjæle også har et formål i dette skift. Mange har sagt ja til at komme ind i verden og behandle deres egne børn mindre godt. Måske har de udsat dem for fysiske eller psykiske overgreb, måske har de bare ikke forstået deres børn. Potentialet var lagt, og de stillede deres sjæl til rådighed som katalysatorerne for, at den gamle tid kunne bringes til vejs ende. Deres rolle i dette skift må ikke glemmes, da også de har ofret sig for, at lyset bedre kunne skinne i verden.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side