Jeg er Gud

Jeg er Gud

En vigtig attribut er, at den nye tids børn intuitivt ved, at de er en del af den inderste guddommelige kilde. At vi alle har en del af Gud i os, og dermed også en enorm skaberkraft. Der er i denne energi intet, der er umuligt. Det giver fuld mulighed for at lade kreativiteten blomstre. I dét ligger også en evne til at omsætte ting i kraft af ”den rene intention”. Det vil sige, at der ligger så dyb en overbevisning bag det, som de sætter i gang, at det kun kan lykkes. De er i stand til at tillægge så meget tro bag det, de ønsker, og tvivl omgås meget let.

Den nye tid børn har også en intuitiv viden om, at de er en del af den jord, de lever på. Vi har fjernet os fra naturen i kraft af, at vi lever i en mere kunstig tid. Når planeten ændrer sig, gør vi det også. Jordens cyklusser ændrer sig sammenhængende med vores. Ånden er i naturen, og vi er vokset ud af naturen, som et blad, der vokser ud af et træ. Vi er ikke sat på jorden, som enestående individer, selvom vi godt kan lide, at separere os fra hinanden. Nu skal vi, på ny, lære, at vi ér naturen, og vi skal stole på, at jorden passer på os, igennem denne nye tid og altid.  

Den universelle “udlignings vindue” har skabt angst, tvivl og ubeslutsomhed hos mennesker. Derfor ser vi også, at vejret opfører sig ubeslutsomt. Denne viden er en naturlig del af den nye tids børn. Det betyder ikke, at alle den nye tids børn vil artikulere det, eller at de skal opholde sig i skoven for at være glade. Naturen består af alt det, vi finder i denne verden, også teknologien. Det er vores bevidsthed, og den energi der følger med, der udgør naturen, og bestemmer klodens bevægelser.

Hvert menneske har en rytme, som følger naturens rytme. Denne rytme tager mennesket med sig derhen, hvor vi lærer bedst. Lader vi den bevæge os, uden at forsøge at styre den, finder vi kilden i os selv. At give slip vil sige, at man hverken prøver at styre tingene for meget, men heller ikke lader livet segne hen. Man kan også sige, at det handler om, at finde en fin balance imellem maskulin og feminin energi. Når man lærer, at stole på sit eget højere selvs plan med livet, er man lige i midten. Dette ved børnene godt, og de vil hele livet forsøge, at finde det centrum af ren væren. Det vi kalder Gud.  


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side