Gaver til verden

De voksne skal lære


Dit barn er dit spejl. Det er nu, at du skal se godt efter!  

For forældre til et barn af den nye tid, handler det om at se alle sine opdragelsesstrategier godt efter i sømmene. Hvorfor er det lige at dét, eller dét, er så vigtigt igen? Vi der er opdraget i den gamle tid, har selvfølgelig rutiner og sociale vaner, som passede bedst til den den gamle tid.

”Fordi sådan ér det bare!”, hører man ofte de voksne sige til børnene. Mange forældre tror, at de skal ”vinde en kamp” overfor barnet, for at opnå den ønskede respekt som forældre. Det er et tydeligt tegn på den maskuline energi, som har præget den nordlige del af kloden i årtusinder. Denne tid er dog ikke mere, og nu skal forældre lære at navigere på ny.    

Det er afgørende for din relation til barnet, hvilken energi du selv har, når du møder barnet. Forældre der for eksempel klager over små børns hysteriske anfald, kan meget ofte finde årsagen, hvis de følger rækken af indre og ydre hændelser, der leder op til anfaldet. Læg mærke til hvilken energi du kommer ind i et rum med. Er du f.eks. en aften træt, stresset, tænker på at få aftensmaden hurtigt overstået og barnet lagt i seng. Måske har du på et dybere niveau dårlig samvittighed over, at du ikke tilbringer nok tid sammen med dit barn, eller du kæmper måske med manglende selvtillid, og du synes måske, at den ene dag tager den anden, uden at du har fundet den indre ro og balance, som du søger i dit liv. Alt dette kan katalysere en lille smule negativ energi, som hurtigt kan accelerere, hvis du ikke passer på. Til sidst får barnet skylden for det hele, og skal sidde i ”time-out” eller gå i seng uden aftensmad.  

Den nye tids barn vil ikke lade dig, behandle dig selv, på den måde. Derfor skal du nok høre for det, igennem den eneste kommunikationsform et lille barn kender: Skrig og gråd. På et dybere plan siger barnet: ”Vil du ikke nok behandle dig selv lidt bedre? Hvis du lærer, at du er guddommelig, vil du også behandle mig bedre. Jeg ved, at jeg er guddommelig, og derfor vil jeg aldrig lade nogen sende deres lave vibrationer ind i mig. Når du gør det ved mig, bliver jeg ked af det og frustreret. Når du er glad for dig selv, skinner lyset i din verden, og kærligheden flyder let imellem os.”  

Lad dit barn vise dig vejen til glæden i livet. Legen, kreativiteten, det kærlige samvær, og de helt igennem guddommelige oplevelser, der fylder dit hjerte ud med kærlighed, når du er sammen med dit barn, vil åbne din sjæl. Hvis du tillader dette, vil glæden vil springe frem i dig, og du vil mærke en større indre ro og balance. Den nye tids børn er her netop for at vise mennesker af en gammel tid, at livet nu er blevet lettere, og at kærligheden er på vej til alles hjerter. Deres lys vil ramme verden, og jordens vibration vil blive løftet til en ny dimension, hvor ingen kender til onder og negativitet. Men først skal de voksne lære, og udvikle sig til, at leve igennem deres egen guddommelighed.    

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Iben | Svar 06.11.2015 16:46

Fuldstændig enig. Enig. Enig.... enig

Julia Bennick | Svar 09.11.2013 16:36

Jeg er utrolig imponeret over denne hjemmeside. Stort set alt rammer mig med en sådan præcision så det faktisk er uhyggeligt

Marie Louise Delphina 15.11.2013 12:33

Mange tak for din fine kommentar Julia! Kh Marie Louise

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side