Det 3. sprog

Multidimensionalitet

Det 3. sprog tales af alle den nye tids børn. Det er ikke et grammatisk   sprog, men et mulitidimensionelt sprog, hvor intuitionen bestemmer retningen. Hver eneste gang et valg  træffes, formår børnene, at spørge intuitionen til råds hurtigere end du kan nå, at tænke dig om. 

Lad denne intuition råde, og forsøg ikke, at dårliggøre dit barn, bare fordi du selv, havde en svær barndom, hvor beslutninger handlede om tvivl på egne evner. Det er ikke sådan, for den nye tids børn, hvis de får lov, at udfolde sig i fred for den gamle tids separerende systemer.  

Det handler i høj grad om at samle , frem for at separere . De, der er født i den gamle tid, ved alt om, hvad det vil sige at separere sig fra mennesker, situationer, andre kulturer, oplevelser osv. Denne separation blev skabt på grund af menneskers manglende evne til at se deres egen guddommelighed. 

Dette problem har den nye tids børn ikke. De er født med en evne til at se sig selv, som en del af helheden. De forstår, på et multidimensionelt plan, at de er en del af den jord de går på, sammen med alle de andre væsener, der lever på jorden. De forstår, at deres egen vibration er direkte forbundet med jorden og universet, og at de er en del af naturen på alle måder.    

Således begrænser det 3. sprog sig ikke kun til mennesker. Den nye tids børn har fra fødslen mulighed for at se og kommunikere med alle universets væsener. Det være sig blandt andre skovvæsener, gengangere, stjernefolk og åndelige væsener. Nogle vælger at udvikle denne evne, men det er ikke givet, at alle den nye tids børn vil bruge den i deres voksenliv. Det 3. sprog handler ikke kun om kommunikation med ”ånder”, men er det nye sprog som alle mennesker, vil bruge fremover.

De kommunikationsredskaber børnene, blandt andet, bruger ligner de redskaber, man bruger inden for den alternative verden. Det er evner som f.eks. clairvoyance, kanalisering, telepati, psykometri og fotometri. Clairvoyance er et redskab, hvor man bruger hjertets energi til at opleve et andet menneske, i kanaliseringen modtager man beskeder fra den åndelige verden igennem kronechakraet, telepatien er kommunikation, der foregår i gennem det tredje øje, i psykometien kan man fornemme energien i en ting, og i fotometrien kan man få oplysninger ved at se/fornemme et billede. Disse redskaber bruger alle mennesker hele tiden, uden at tænke over det. Hos den nye tids børn, er disse usynlige måder at kommunikere på højt skærpede.  

Disse evner kan forsinke nogle børns grammatiske sprog et par år. Det er fordi, at de går ud fra, at du også taler det 3. sprog. Det gør du også, men du formår måske endnu ikke at stole helt på det, du fornemmer. Hvis dit barn ikke ”klarer sprogtesten” i børnehaven, kan du prøve, at fornemme om det har andre måder at kommunikere på. Her vil du kunne udvikle din egen evne til at bruge det 3. sprog, sammen med dit barn. Det grammatiske sprog skal nok udvikle sig, i takt med at barnet møder skolesystemet.  

Du kan selv prøve at teste det 3. sprog: Næste gang du laver en aftale med nogen, så prøv at mærke energien for aftalen. Er det noget, du egentligt har lyst til, eller kunne du finde på noget andet, du hellere ville? Hvis det er et møde du, og den anden part, virkeligt ønsker, så sker alt som regel som planlagt. Er du derimod i tvivl om dit engagement, og har dybest set slet ikke lyst til mødet, kan der meget vel ske ændringer i aftalen. Er det en aftale du forsøger at presse ned over hovedet på den anden part, bliver det som regel ikke til noget, fordi energi stagnerer, når den bliver presset. Læg mærke til hvad der sker, når du har fokus på din intention med det, du planlægger.

Det 3. sprog efterlader ingen plads til løgn, da alle vil kunne gennemskue, når nogen taler usandt. Lyver du overfor et barn af den nye tid, vil det ikke lykkedes. Måske føler barnet, ikke at det er hans el. hendes opgave at afsløre dig, men ikke desto mindre, kan du ikke skjule, bare den mindste løgn, i den nye tid. Derfor vil løgne, stille og roligt, blive udryddet. Har du derfor et problem med at være ærlig overfor dig selv eller andre, må du se, at begynde at blive ærlig.

Det handler om at ramme den ”åre”, hvor du er original eller autentisk. Det vil sige, at der, i dit indre, er balance imellem det feminine og det maskuline. Når du træffer et valg, følger du på alle måder din intuition. På samme måde som naturen følger en rytme, kan også du følge dit egen sjæls rytme. Til sidst vil du se at DIN rytme, bliver NATURENS rytme, og omvendt. Således vil du ikke bare se dig selv meget tydeligere, men også andre vil åbenbare sig for dig igennem det 3. sprog. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side