Det nye fællesskab

At samle fremfor at separere

Den nye tids børn og unge befinder  sig i en kvante  bevidsthed  som gør dem til ét med deres omgivelser. Det vil sige, at de er multidimensionelle og opererer derefter. Det ses i den måde, de kommunikerer med hinanden på.  

Her er internettet et godt eksempel  på, hvor hurtigt kommunikation kan formidles og fornemmes blandt den nye tids børn. Der er et usynligt fælleskab i kommunikationen, som hidtil kun clairvoyante og kanaler har opfattet. 

Denne evne til at se ind i personer og energier, er nu flerdoblet, og de unge udøver den dagligt. At eksistere på et multidimensionelt plan er ikke blot en evne, men en del af deres DNA. Det vil sige, at den er ikke indøvet, men det er en indkodning, som de ikke kan lukke ned for. Fremtidens børn vil få muligheden for at ”vælge på alle hylder” når de skal sammensætte deres personlighed, før de kommer til jorden. Det vil sige, at alt det, du ikke fik gjort i dette liv, selvom, at du elskede det som barn, kan du vælge at satse alt på i dit næste liv. Det gamle karmasystem falder bort, og nu'et vil komme i fokus. Herefter er der ingen grænser for kreativiteten.

Den nye tids børn ved, at de er en del af den jord, de lever på. De er børn af universet, og derfor vil vi langsomt slippe ideen med at separere alting. I den gamle tid ønskede mennesker at adskille sig fra hinanden, men nu handler det om, at opdage, at vi er et del af altet. Fælleskabet vil blive en naturlig del at livet på jorden. 

Vi ser allerede nu tegn på, hvordan de unge bruger fælleskabet som samling for nye idéer. I nogle lande er resultatet af den nye tids unge blevet til oprør imod gamle regimer. Dette kan lade sig gøre på grund af den usynlige kommunikation imellem de unge, som arbejder sammen på et helt nyt og multidimensionelt plan. Her bruges nettet og mobilen også som kommunikationsredskab. Vi vil ikke se nogen struktur eller overordnet plan med deres oprør, og alligevel vil vi undre os over, at de får succes, og faktisk ændrer hele verden undervejs.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side