Opdragelse

Hvilken energi kommer 

du selv med?

Den nye tids børn er hypersensitive overfor energier. Det vil sige, at I opdragelsen af børnene skal du altid medregne din egen energi's udgangspunkt.

Hvis du for eksempel beder barnet om, ikke at hoppe i sofaen, fordi du er bange for andres reaktioner, men egentligt ikke selv, har noget imod detSå siger din energi, at det er ok med dig, at barnet hopper i sofaen. 

Forældre, særligt mødre, har tendens til at pylre meget om barnet. Det var en helt normal medlidende reaktionsmønster i den gamle tid. Den nye tids børn vil hellere have ren kærlighed, i stedet for overdreven omsorg. Der er en energi, når man pylrer, der trækker renheden ud af kærligheden. Kvinder født i den gamle tid, kender til problemer, og livets onder. Men den nye tids børn ”ser” ikke disse onder, på samme måde som os. De kender ikke til at svælge i negativitet. Hvis, for eksempel, et barn fortæller, at et andet barn har slået det, i børnehaven, kan en mor køre det op til et større problem end det egentlig er. Begynder hun at udspørge barnet om alle hans følelser omkring det, så vil han på et tidspunkt bede hende, om at lade være. Det, han indirekte siger er: ”Lad være med at trække mig ned i dit gamle adfærdsmønster, der vil jeg ikke være. Barnet der slog mig et for længst tilgivet, for jeg kender grunden til hans frustration.” 

Den nye tids børn har evnen til at løfte sig ud at problematiske situationer, frem for at dvæle i dem, som man gjorde i den gamle tid. Før handlede alt om, at dykke ned i fortiden, kigge, føle og analysere, for at få frigjort negativ energi, og uhensigtsmæssige livsmønstre. Denne metode gælder ikke længere, for gør du sådan, så bliver det bare værre. Det bliver nu lettere og lettere at manifestere det, som du sender ud. Det vil sige, at alt hvad du tænker, og føler, kommer meget hurtigere til dig, i denne nye tids energi. Det gælder både det negative og det positive. Så gør som børnene og løft dig ud at situationer, der forekommer negative. Find blødheden frem i dit indre, og du vil mærke, at det er lettere end du tror. For den feminine energi er tilstede, og jo mere du bruger den, jo mere vil den fylde i dig. Den feminine energi rummer kærlig medfølelse, forståelse, tilgivelse, som er grundstenene i den feminine visdom.


Frem for alt: Elsk dine børn:

http://www.youtube.com/watch?v=6-q-o388Zhg

Respektér barnet

Hvordan vil du selv behandles? Dette spørgsmål skal du stille dig selv, hvis du ønsker en god kommunikation med et barn af den nye tid. Tal til barnet som du ville tale til en jævnaldrende, en bror eller søster. For det er lige netop, hvad det er. På den anden side af forhænget arbejder vi alle sammen, som én stor familie, vor alle har dyb respekt og kærlighed til hinanden. Husk at alle ”provokationer” fra et andet menneske (barn som voksen) er planlagt for at hjælpe dig til at lære.

Lad følelser som irritation, frustration, provokation være rettesnore for dig, til virkelig at lytte godt efter. Det er i de situationer, hvor dine følelser blusser op, at universet prøver at få din opmærksomhed. Lær det, situationen ønsker, at du skal lære. Når du er i stand til, at se dit barn som en læremester, kan du begynde at respektere det, som den mester det er.

Små børn med store sjæle, vil ikke gøre, som du siger, hvis det ikke bliver bedt om det, i en respektfuld tone. Et godt råd er, at forklare årsagen til barnet, med respekt og kærlighed i stemmen, uanset om barnet er gammelt nok til at forstå sammenhængen. Det er nok for barnet at vide, at det bliver hørt og respekteret.  

Ofte har forældrene allerede sendt en energi ud, som forudsiger, at barnet ikke vil makke ret. F.eks. kan en mors indre dialog være:  

”Nu skal lille Emma have børstet tænder, og jeg orker det bare ikke, fordi jeg ved, at hun vil begynde at skrige. Men nu ”lokker” jeg hende hen til vasken, for hvis jeg ikke manipulerer med hende, kommer hun ikke. Og desuden har jeg dårlig samvittighed over, at hun ikke fik børstet tænder i morges, og måske vil tandlægen sige, at hun har et hul. Så skal hun bores og så bliver det virkeligt et helvede!!!” 

Derefter siger moren: 

”Kom Emma, nu skal vi børste tænder!.” 

Det moren ikke opdager er, at Emma har ”hørt” det hele igennem det 3. sprog, og mærker nu morens ustabile følelser omkring tandbørstning. Du kan selv regne ud, hvordan denne tandbørstning kommer til at foregå.

Du vil se at børneopdragelse ikke kræver spor, når du ændrer din energi, til en tilstand af tillid. Moren kunne i stedet have sendt denne energi ud:

”Jeg elsker og respekterer mit barn, og elsker at være tæt på hende. Når jeg børster hendes tænder, er det en kærlighedshandling, hvor hun ved, at jeg passer på hende og hendes krop, i dybt kærlighed til alle hendes legemer. Vi er i stand til at arbejde sammen, og har ubegrænset tillid til hinanden.” 

Jo mere man som forældre lærer at bruge kærligheden i alle aspekter af opdragelsen, vil man undre sig over, at man før gjorde livet så svært for én selv. Man vil også forstå, at alle barnets negative reaktioner som regel var fremkaldt af en voksen, der ikke så vidunderet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

aupairagency | Svar 13.10.2013 14:45

en lille hilsen fra aupairagency denmark. jeres side er en meget inspirerende læsning

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...
Du kan lide denne side