Gæstebog

Her kan du skrive, hvis du har spørgsmål, eller bare ønsker at dele dine tanker med mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Zofiia , d. 27-04-2020
God side :) Jeg er ikke forældre, men er selv sådan en "barn" :) Jeg har altid vidst, jeg var anderledes, og føler mig kun forstået og hjemme i meget få forsamlinger (som her).
Jeg håber flere i verden får øjnene op for denne verden <3
E-mail:
Skrevet af Julie Hjøllund , d. 26-06-2013
Hej.
Tak for denne side.
Tusind tak.
Jeg er selv mor til to særligt dejlige drenge;)
Det hele gir mening. Din side er til megen hjælp og inspiration. jeg tror jeg vil vende tilbage og læse mere. det kan være en lidt stor mundfuld det her og må ind i bider i passende tempo.
Lad mig/os lærer mere:-)
Mvh Julie
E-mail:
Skrevet af Marianne Holmen, d. 26-10-2012
Jeg synes, det er så enormt vigtigt at være opmærksom på disse specielle børn, så de ikke overses eller fejldiagnosticeres. Derfor har jeg skrevet en romantrilogi om et stjernebarn, Lucinda, der kontaktes af sin skytsengel og får at vide, hvad hendes mission er, og får spirituel oplæring. Lucinda er 12 år, da bogen starter. Bogen hedder "Visdommens Porte" og kan købes her: www.skriveforlaget.dk eller her: www.marianneholmen.dk. Eller i boghandler.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Kristina, d. 21-02-2012
Tusind tak for et fantastisk inspirerende site. Jeg er 4½ måned henne med vores første barn, og kan tydeligt mærke hendes stærke sjæl :)
Jeg har selv være barnepasser hos adskillige familier, men har virkelig måtte gøre op med årevis af erfaring med pædagogik og overgive mig til dine artikler. Jeg føler mig parat til at blive Mor nu, hvor jeg har læst siden igennem. TAK, TAK, TAK :)
E-mail:
Skrevet af Annette, d. 18-02-2012
Dejligt at du har lavet en lækker side for de skønne børn og os andre, jeg er 47 år og har selv et barn på 8, og hun er da fantastisk.
E-mail:
Skrevet af Jette Guldberg, d. 15-02-2012
Kære skønne Marie-Louise. Efter at have læst hele din hjemmeside (Tusind tak for den) kom jeg til at huske at du hjalp mig med clairvoyance og kanalisering hvor jeg så at du ville få et MEGET højt udviklet barn (gravid første gang) og nu er han der....TILLYKKE
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Betina, d. 15-02-2012
Kære Marie Louise

Dejligt med info, som let gør det klart, at børn i vore dage ikke er som børn for blot et par generationer siden. Min oplevelse er, at næsten ingen kender det 3. sprog eller er bevidste om det. Det kan være meget smertefuldt, når det ikke er til stede.
Det undrer mig, at skolesystemet endnu ikke har opdaget eller i hvert fald indrettet sig på, at børnene er anderledes i dag, f.eks. mere ærlige og har andre behov i deres måde at blive undervist på.
Men det kræver bevidsthed fra de voksne, som først er i sin spæde begyndelse. Mon ikke det ændres i takt med vores børn bliver voksne?

Tak Marie Louise for at dele din viden, som er SÅ vigtig.
Skrevet af Brit Rasmusse , d. 14-02-2012
Kære Marie Louise
Tusind tak for fordi du har lavet denne side.... rigtig spændende.....godt skrevet... let forståeligt....TAK
E-mail:

Nyeste kommentarer

26.07 | 12:51

Hej Marie Louise

Jeg har søgt mange steder efter dig, da jeg gerne vil i kontakt med dig. Jeg ved ikke om denne vej virker, men nu prøver jeg.

Mvh. Søren

...
08.03 | 17:46

To ekstremt gode børnehaver i Fredensborg er: Skovlyset og Friheden. <3

...
08.03 | 17:45

Kære Ingrid. Tusinde TAK for din søde besked. Det varmer mig dybt i hjertet. <3 Kh Marie Louise Delphina

...
07.03 | 18:23

Kære Marie Louise!
Jeg og vore tre små børn storelsker din fine bog! Tak tak tak 😘
Kender du en skole/ børnehave for stjernebørn i Nordsjælland?!
K.h. I & små

...